20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

16 Ağustos 2017, Çarşamba 09:39

ÖMRÜNÜ SOKAK HAYVANLARINA ADADI

Bir yandan hayvanlara karşı şiddet ve merhametsizlik dolu haberler gelirken, bir yandan da hayvanların yaşam hakkını savunan güzel haberler geliyor.

Bir yandan hayvanlara karşı şiddet ve merhametsizlik dolu haberler gelirken, bir yandan da hayvanların yaşam hakkını savunan güzel haberler geliyor. Türkmenköy’de yaşayan 63 yaşındaki Muhammed Arslan, yaptığı davranışıyla hem herkese örnek oldu hem de insanlık ölmemiş dedirtti. Sokak hayvanlarına karşı sevgi besleyen Arslan, Türkmenköy sokaklarına sokak hayvanlarının yiyip içmesi için yiyecek ve su dolu kaplar koydu. Bu davranışın örnek teşkil etmesini isteyen Arslan, insanların ders almaları içinde evinin bahçe duvarına hayvan haklarını savunan yazılar yazılı dövizler astı.

SOKAK HAYVANLARINI SEVİN ÇÜNKÜ ONLAR BİZİ SEVİYOR

Türkmeyköy sokaklarında açlık ve susuzluk yaşayan hayvan kalmaması için mücadele eden Muhammed Arslan, sokağa koyduğu kaplara her gün yiyecek koyup su dolduruyor. Kapları sürekli kontrol eden Arslan, insanlar ders alsın diye hazırladığı dövizlere, ‘kediler ve köpekleri sevin çünkü onlar bizi çok seviyor, köpeklere saygılı olalım, sokak hayvanlarını sevmeyen kendini sever mi? Ve lütfen sokak hayvanlarının kaplarını almayın” yazdı. HASAN DEMİR