26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Temmuz 2017, Cuma 11:05

ÖLÜME MEYDAN OKUR GİBİ OTOBÜS BEKLİYORLAR

Torbalı – Ödemiş otobüs hattının yol güzergahında olan Bayındır’ın Arıkbaşı Mahallesi yakınlarındaki ESHOT durağı, Torbalı – Ödemiş Karayolu üzerinde bulunuyor. Yolcular, karayolu üzerinde beklerken, ESHOT otobüsü ise karayolunun sağ şeridinde bekleme yaparak yolcu indirme ve bindirme yapıyor.

Torbalı – Ödemiş otobüs hattının yol güzergahında olan Bayındır’ın Arıkbaşı Mahallesi yakınlarındaki ESHOT durağı, Torbalı – Ödemiş Karayolu üzerinde bulunuyor. Yolcular, karayolu üzerinde beklerken, ESHOT otobüsü ise karayolunun sağ şeridinde bekleme yaparak yolcu indirme ve bindirme yapıyor. Bu durum hem karayolu güvenliğini hem de yolcuların can güvenliğini tehlikeye atıyor. Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına Bayırdır’dan ulaşan okuyucularımız konu ile ilgili sıkıntılarını ilettiler. Karayolunun sağ şeridinde hareket halinde iken aniden duran ve bekleme yapan otobüse, arkadan gelen araçların çarpma riski bulunuyor. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar, can kaybı yaşanmaması için ESHOT’tan çözüm bekliyor.

BÜYÜK TEHLİKE İÇİNDELER

Gerek Torbalı ile Bayındır ve Ödemiş arasında ulaşım sağlayan vatandaşlar, gerek ise Arıkbaşı’da yaşayan vatandaşlar, gazetemizi arayarak konudan sürekli olarak dert yanıyor. Tehlikeyi ESHOT’a dilekçe ile bildirdiklerini ifade eden vatandaşlar, söz konusu yerde kaldırımın geniş olduğunu ve buraya kaldırım yerine otobüsün gireceği bir cep yapılabileceğini ifade ettiler. Can ve mal kaybı yaşanmaması için yetkilileri uyaran vatandaşlar, ESHOT’tan çözüm bekliyor. HASAN DEMİR

BİZİM TORBALI GAZETESİ WHATSAPP HABER İHBAR HATTI : 05307320082