28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

13 Mayıs 2017, Cumartesi 16:00

ÖLEN 23 KİŞİ AYNI MAHALLEDEN

Marmaris'teki trafik kazasında hayatını kaybeden 23 kişinin İzmir Buca Yaylacık Mahallesi'nden yola çıktığı öğrenildi. Grup anneler günü nedeniyle Akyaka'ya gidiyordu.

Kaza yapan araçta bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun Anneler Günü kapsamında bu sabah saatlerinde İzmir Buca'dan, Akyaka'ya Hayatını kaybedenlerin çoğu aynı mahalleden gitmek üzere hareket ettikleri öğrenildi. Turun Murat Ceylan adında bir kişi tarafından organize edildiği, grubun 6 araçla Marmaris'e doğru yola çıktı belirtildi. Gruptaki diğer araçlardan 3'ünün önde, iki aracın da kaza yapan midibüsün arkasından geldiği kaydedildi. Organizatör Murat Ceylan'ın eşi Nazlı Ceylan'ın da ölenler arasında olduğu, Nazlı Ceylan'ın Aydın Çine'deki molada diğer midibüsten inerek kaza yapan araca bindiği ifade edildi.Marmaris'te kaza geçiren tur otobüsünün İzmir Buca Yaylacık Mahallesi'nden yola çıktığı öğrenildi.

BUCALI HEMŞERİLERİMİZİ KAYBETTİK'

Haberi alır almaz mahalleye giden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina yaptığı açıklamada "Acımız çok büyük.. Elim bir trafik kazasında çok sayıda Bucalı hemşehrimizi kaybettik.Buca, İzmir ve Muğla'da tam bir seferberlik halinde yaralıların ve hayatını kaybeden hemşehrilerimiz ile ilgili bilgi almaya çalışıyoruz.Doğru ve net bilgiler aldıkça sizlerle buradan paylaşacağız. Kazada hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet diliyorum" mesajını paylaştı.