26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Mart 2017, Salı 11:42

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen törenlerde görev alan Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri muhteşem bir programa imza atmışlardı. Aldıkları görevi yerine getirerek başarılı bir iş çıkaran Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen törenlerde görev alan Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri muhteşem bir programa imza atmışlardı. Aldıkları görevi yerine getirerek başarılı bir iş çıkaran Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi. Okul yönetimi öğrencileri öğle yemeğine götürerek, ödüllendirdi. Merve Pide’de hep birlikte öğle yemeği yiyen Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri başarıyı kutladı.

YEMEK YİYİP KUTLADILAR

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programını hazırlayan Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenciler, Şehitlik Anıtı’ndaki törende ve BKM’de hazırlayıp sahneledikleri tiyatroda sergiledikleri performans ile herkesi hayran bırakmışlar, tiyatro oyununun duygusal sahneleri ile izleyicileri gözyaşlarına boğmuşlardı. Başarılı öğrenciler, Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Şimşek’in davetlisi olarak öğle yemeğinde bir araya geldi. HASAN DEMİR