20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Mart 2017, Cumartesi 08:58

O ÜST GEÇİT NİHAYET YAPILMAYA BAŞLANDI

Torbalı halkı yıllardır beklediği üstgeçide 3 ay sonra kavuşacak. Yıllardır süren üstgeçit çilesi Haziran ayında son bulacak.

Torbalı halkı yıllardır beklediği üstgeçide 3 ay sonra kavuşacak. Yıllardır süren üstgeçit çilesi Haziran ayında son bulacak. İZBAN raylarının ikiye ayırdığı Cumhuriyet Mahallesi ile Ertuğrul Mahallesi arasında ulaşımı sağlayacak olan üstgeçidin temeli atıldı. Vatandaşların çok uzun süredir beklediği üstgeçidin bir an evvel faaliyete geçmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Asansörlü olacak olan üstgeçidin asansör temeli atıldı ve köprünün ayakları kuruldu.

VATANDAŞ RAHATA ERECEK

İZBAN raylarının ikiye ayırdığı Cumhuriyet Mahallesi ile Ertuğrul Mahallesi arasında ulaşımı sağlayacak olan üstgeçidin yapılması için Torbalılılar yıllardır bekliyor. Uzun süre proje aşamasını ve ihale aşamasını bekleyen Torbalılılar 14 ay önce üstgeçit çalışmasının başlayacağını belirten tabelayı görünce sevinmişlerdi. Ancak bir yıl boyunca çivi çakılmayan proje, geçen ay tam başladığı sırada bu kez İZSU boruları nedeniyle yine durmuştu. Vatandaşların defalarca tepki göstererek gerçekleşmesini istedikleri üstgeçit projesi nihayet hayata geçecek. HASAN DEMİR