19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Haziran 2017, Çarşamba 08:53

O OKULU BİTİREN KANADA DİPLOMASI DA ALACAK

Torbalı’da okulu bulunan BAHÇEŞEHİR Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren, Kanada'daki Fulford Academy'de yaz dönemlerinde fark derslerini alarak çifte diploma alacak.

Torbalı’da okulu bulunan BAHÇEŞEHİR Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren, Kanada'daki Fulford Academy'de yaz dönemlerinde fark derslerini alarak çifte diploma alacak. Bahçeşehir Koleji 100. Kampüsünü, Fulford Academy'yi bünyesine katarak Kanada'da açmıştı. 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileri bu kampüste yaz dönemleri fark derslerini alacak.

KANADA LİSE DİPLOMASI DA ALACAKLAR

Bahçeşehir koleji öğrencileri Kanada lise diploması da almış olacaklar. Bu şekilde Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri üniversitelerine başvurularında avantaj elde edecekler. Kanada'daki bu okulda ayrıca İngilizce öğretim programlarına da gelebilecek ve dil seviyelerini ilerletecekler. Kanada ve Türkiye'deki Bahçeşehir Koleji kampüslerinde öğrenciler ve öğretmenler ortak projeler yürütecekler.Fulford Academy, 30 dönüm arsa üzerinde, Brockville'de kurulmuş uluslararası yatılı bir okul. 35 ülkeden öğrencisi bulunan Fulford Academy, Türk öğrencilerini de artık bekliyor.