20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Ağustos 2017, Pazartesi 09:00

O MUTLULULUĞUN SESİNİ YÜREĞİYLE DUYDU

İşitme Engelliler 1. Lig'ini bu yıl şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e çıkan Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü'nün başarılı futbolcusu Mesut Onart, dünya evine girdi.

İşitme Engelliler 1. Lig'ini bu yıl şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e çıkan Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü'nün başarılı futbolcusu Mesut Onart, dünya evine girdi. Torbalı'yı Süper Lig ile tanıştıran kulübün başarılı futbolcusu Mesut Onart, Çınar Ailesi'nin güzel kızı Nesrin ile yaşamını birleştirdi. Nesrin - Mesut Onart çiftinin düğünü, dün Aydın Sezer Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Genç çifti, bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Çok sayıda dost ve akrabanın yanı sıra, Torbalı İşitme Engelliler Futbol Kulübü de tam kadro düğünde yer aldı. Davetliler düğünde kıyasıya eğlendi.

LİGDE ATACAĞI GOLLERİ EŞİNE ARMAĞAN ETTİ

Genç çiftin nikah töreni, işaret dili ile işitme engelli davetlilere tercüme edildi. Kıyılan nikahın ardından davetliler işaret diline özgü sessiz alkış ile nikahı kutladı. Genç çiftin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Düğünde herkes doyasıya eğlendi. Mesut Onart, bu yıl süper ligde atacağı tüm golleri eşine armağan edeceğini söyledi. HASAN DEMİR