25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Nisan 2017, Pazartesi 08:59

NEZARETTE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Hafta sonu Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü nezarethanelerinde korkunç bir olay gerçekleşti. Gözaltında tutulan bir şüpheli kendini asarak intihar etmeye kalkıştı

Hafta sonu Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü nezarethanelerinde korkunç bir olay gerçekleşti. Gözaltında tutulan bir şüpheli kendini asarak intihar etmeye kalkıştı. Bir süre asılı kalan şüpheli, durumu son anda fark eden polislerin kendisini kurtarması sayesinde ölümden döndü. Nezarethanede intihara kalkışan 32 yaşındaki C.A'nın kendisine üşümemesi için verilen battaniyenin kenarını sökerek halat haline getirdiği öğrenildi. Hazırladığı halatı kafasına geçiren zanlı, demir parmaklıkları kullanarak kendisini asmaya çalıştı.

SON ANDA KURTARILDI

Nezarethanede intihara kalkışan 32 yaşındaki C.A'nın hırsızlık zanlısı olduğu öğrenildi. Dört farklı hırsızlık suçuna karıştığı gerekçesi ile gece gözaltına alınan C.A, sabaha karşı polis memurundan battaniye istedi. Battaniye kenarını sökerek ip haline getirdi ve üzerinde bulunan atletini de kullanarak demir parmaklıklara bağladığı ipi boynuna geçirerek intihara kalkıştı. kalkıştığı esnada nöbetçi polis memurunun, durumu erken fark etmesiyle demir parmaklıklara bağlı olan ipi bıçakla keserek zanlı Coşkun A.’yı kurtardı. İntihar esnasında boynundaki ip sebebiyle nefessiz kalan şahıs kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. 112 Acil Servis ekibinin gelmesiyle ilk müdahale yapıldı. Ardından Torbalı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. C.A'nın sağlık durumu iyi.