23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Haziran 2017, Perşembe 15:27

NE ZAMAN DERS ALACAĞIZ?

Her gün yeni bir inşaatın başladığı Torbalı’da işçiler iskelelere emniyet kemeri ve baret olmadan çıkıyor. Temizlik işçileri ise yüksek kattaki dairelerin camından dışarıya kendini sarkıtarak camları temizliyor.

Sık sık iş kazalarının yaşandığı Torbalı’da insanlar bir türlü yaşanan kötü olaylardan ders çıkarmıyor. Yaşanan kazalarda meydana gelen tüm işçi ölümleri ve yaralanmalara rağmen bazı işçiler güvenlik önlemi almadan çalışmaya devam ediyor. Ne yazık ki canını hiçe sayan işçilere, işverenler de seyirci kalıyor. Her gün yeni bir inşaatın başladığı Torbalı’da işçiler iskelelere emniyet kemeri ve baret olmadan çıkıyor. Temizlik işçileri ise yüksek kattaki dairelerin camından dışarıya kendini sarkıtarak camları temizliyor. Temizlik işçileri, cam silmek uğruna canlarını tehlikeye atıyor.

BU KEZ KORKULAN OLMADI YA GELECEK SEFER?

Bu görüntüler bu gün Kazım Dirik Caddesi’nde çekildi. İkinci kattaki bir dairenin camlarını silen bir kadın, camları silebilmek uğruna kendini camdan aşağı sarkıttı. Kadının bu davranışları, çevredeki vatandaşların yüreğini ağzına getirdi. Korkulanın olmaması, herkesi sevindirdi. HASAN DEMİR