9 Mayıs 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

2 Ekim 2017, Pazartesi 14:09

MUTLU GELECEK İÇİN ÇOCUKLAR MUTLU OLMALI

Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi Başkanı Emine Ece, gerçekleştirdiği basın açıklaması ile 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nü kutladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi Başkanı Emine Ece, gerçekleştirdiği basın açıklaması ile 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nü kutladı. Çocukların iyi yetiştirilmeleri halinde onlarında kendi çocuklarını iyi yetiştireceklerini söyleyen Ece, yarınların çocuklara emanet olduğunu ifade etti.

HER ÇOCUK ÖZELDİR

Ece açıklamasında “Çocuklar yarının büyükleridir, geleceğin yöneticisi ve güvencesidirler. İnsanlığın mutluluğu, dünyamızın güzelleşmesi, çocukların korunmasına iyi yetişmesine bağlıdır. Barış içinde yaşamak, güzellikleri paylaşmak eğitimle olur. Dünya Çocuk günü çocuklar arasında ortak duygular oluşmasına, ulusların barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesine amaçlar. Her çocuk özeldir. Sevgi dolu bir ortamda ihtiyaçları karşılanarak yetiştirilen çocuklar ileride iyi bir ebeveyn olarak kendi çocuklarını yetiştirerek toplumun huzuruna, refahına katkı sağlayacaklardır. Yarınlar bugünlerin eseri olacaktır. Tüm çocukların eşit haklardan faydalandırıldığı uygar bir toplum dileğiyle tüm çocukların Dünya Çocuk gününü kutlarım” dedi. HASAN DEMİR