24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

6 Mart 2017, Pazartesi 16:48

MUHASEBECİLER HAFTASINI KUTLADILAR

Muhasebeciler Haftası nedeniyle ilçemizde bir dizi etkinlik gerçekleşti. 1 – 7 Mart tarihleri arasında gerçekleşen muhasebeciler haftası nedeniyle İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Torbalı Temsilciliği tarafından çelenk töreni ve ziyaretler gerçekleştirilirken, Torbalı Temsilcisi Adem Bulgur’dan da kutlama mesajı geldi.

Muhasebeciler Haftası nedeniyle ilçemizde bir dizi etkinlik gerçekleşti. 1 – 7 Mart tarihleri arasında gerçekleşen muhasebeciler haftası nedeniyle İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Torbalı Temsilciliği tarafından çelenk töreni ve ziyaretler gerçekleştirilirken, Torbalı Temsilcisi Adem Bulgur’dan da kutlama mesajı geldi. İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Torbalı Temsilciliği ilk olarak Atatürk Meydanı’nda tören düzenleyerek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Daha sonra temsilcilik üyeleri tarafından Torbalı Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirildi. Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar, Adem Bulgur aracılığı ile tüm muhasebecilerin haftasını kutladı.

MUHASEBECİLER OLMAZSA TİCARET OLMAZ

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Torbalı Temsilcisi Adem Bulgur, Torbalılı tüm muhasebeciler ve muhasebe çalışanlarının haftasını kutladı. Muhasebecilerin önemine değinen Bulgur, “Küçük ve büyük tüm işletmelerimizin ayakta kalabilmesi için en önemli şey, muhasebelerinin iyi tutulmasıdır. Ülkenin ayakta kalması için gereken vergilerin düzenli ödenmesinde de muhasebecilerin katkısı büyüktür. Tüm meslektaşlarımızın muhasebeciler gününü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi. HASAN DEMİR