23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Mayıs 2017, Çarşamba 17:52

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM ANAOKULU ŞENLİĞİ

Torbalı’daki tüm anaokullarının katılımı ile anaokulu şenliği düzenlendi. İlçemizdeki resmi ve özel tüm anaokullarının görev aldığı anaokulu şenliği, minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Torbalı’daki tüm anaokullarının katılımı ile anaokulu şenliği düzenlendi. İlçemizdeki resmi ve özel tüm anaokullarının görev aldığı anaokulu şenliği, minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinlik bugün Belediye Kültür Merkezi arkasındaki Gazi Çamlığı’nda gerçekleşti. Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Geniş ve kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen şenliğe Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun okul müdürleri öğretmenler ve veliler katıldı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Gazi Çamlığı’nda düzenlenen okul öncesi eğitim şenliğinde minik öğrenciler için stantlar kuruldu. Öğrenciler, Surviver yarış parkurunda yarıştı, sihirbazlık gösterileri izledi. Oyun hamuru oynayıp resim çizdi. Çeşitli palyaço gösterileri düzenlenirken öğrenciler bol bol dans etti. Öğretmenlerinin hazırlamış oldukları koreografi ile performanslarını sergileyen minikler katılımcıların yüzlerini güldürdü. Sevimli hareketleri ile herkese mutluluk saçan minikler hem kaynaşmak hem de eğlenmek için bir araya geldikleri şenlikte güzel görüntülerin sergilenmesini sağladı. HASAN DEMİR