28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Politika

8 Haziran 2017, Perşembe 08:30

MHP'DEN KAYMAKAM ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral, kongrenin ardından mazbatasını alıp ilk resmi ziyaretini Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’ya gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral, kongrenin ardından mazbatasını alıp ilk resmi ziyaretini Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’ya gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Muhammed Oral, ilçe başkan yardımcıları ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Dursun ile birlikte Kaymakam Otçu’yu ziyaret etti. MHP heyeti ve Kaymakam Otçu arasındaki görüşme, karılıklı iyi niyet temennileri ile gerçekleşti.

ORAL TEŞEKKÜR ETTİ

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı seçilen Muhammed Oral’ı tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. İyi dileklerinden dolayı Kaymakam Otçu’ya teşekkür eden Oral, “Yeni görev süremizdeki ilk resmi ziyaretimizi sayın kaymakamımıza yapmak istedik. Bizi kabul ettiği ve iyi dileklerde bulunduğu için kendisine çok teşekkür ederiz. Ayrıca kaymakam beye, ilçemizde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. HASAN DEMİR