19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

8 Mayıs 2017, Pazartesi 08:58

MHP’DE KONGRE HEYECANI

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Teşkilat’ında kongre heyecanı başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Torbalı İlçe Kongresi tarihi kesinlik kazandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Teşkilat’ında kongre heyecanı başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Torbalı İlçe Kongresi tarihi kesinlik kazandı. Ülkücüler 21 Mayıs’ta kongreye gidecek. 21 Mayıs’ta sandığa giderek kongrede oy kullanacak olan Torbalılı MHP delegesi yeni ilçe başkanını seçecek. Torbalı ile birlikte diğer ilçedeler de önümüzdeki bir aylık süreçte kongrelerini gerçekleştirecek. İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından İzmir İl Kongresi gerçekleşecek. Türkiye genelinde il ve ile kongrelerinin tamamlanmasıyla sıra MHP’nin genel başkanını belirleyecek olan genel kongreye gelecek. Genel kongrenin 2018 başında gerçekleşmesi bekleniyor.

ORAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral, kongreye adaylığını açıkladı. Eski ilçe başkanı Yurdadoğ Mutlu’nun görevden alınması ile genel merkez tarafından ilçe başkanı olarak atanan Oral, ilçe teşkilatını yeniden güçlendirmek için çalışmalar gerçekleştirmişti. Daha önce atanarak bu mevkiye gelen Oral, bu kez seçilerek aynı görevde kalmak istediğini söyledi. Oral, “Daha önce beni bu göreve layık gören genel merkezimiz ve il teşkilatımız, kongrede adaylığımı onayladı. Genel merkezimizin desteğini alarak aday oluyorum. Seçilmem halinde partimizin ilçemizde en güçlü parti olması için sürdürdüğümüz çalışmalar devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi demokratik bir partidir, henüz başka bir aday çıkmadı ama çıkarsa, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olanın gerçekleşmesini dileriz” dedi. HASAN DEMİR