19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Ağustos 2017, Perşembe 10:34

MHP'DE İSTİFALAR TORBALI'YA SIÇRADI MI?

Milliyetçi Hareket Partisi’nde toplu istifalar olduğu söylentilerinin asılsız olduğunu ifade eden MHP Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral, iddialara rağmen genel merkeze ulaşmış bir istifa olmadığını bildiklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde toplu istifalar olduğu söylentilerinin asılsız olduğunu ifade eden MHP Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral, iddialara rağmen genel merkeze ulaşmış bir istifa olmadığını bildiklerini belirtti. İstifa olsa bile bununda normal karşılanması gerektiğini ifade eden Oral, MHP’nin üye sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Torbalı da her geçen gün MHP’nin daha güçlü bir hale geldiğini ifade eden Oral, Torbalılı ülkücülerin MHP’ye gönülden bağlı olduğunu ifade etti.

TORBALI’DA İSTİFA OLMAZ

Gazetemize açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral, “Gündemde yer alan toplu istifalarla ilgili, genel merkezimize ulaşmış bir istifa olmadığını öğrendik. Birileri algı yaratmaya çalışıyor. İstifa eden olsa bile birileri gidecek, birileri de gelecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, davasına ve ülküsüne sadık insanlarla yoluna devam edecektir. Torbalı’da toplu istifa olacağını sanmıyorum. İlçedeki üye sayımız hızla artıyor. Artık çok güçlü bir ilçe teşkilatı var” şeklinde konuştu.

TORBALILI ÜLKÜCÜLER ÜLKÜSÜNE SADIKTIR

Torbalılı ülkücülerin, ülkülerinden vazgeçmeyeceğini ifade eden Oral, “İlçe teşkilatımız ve mahalle teşkilatlanmamalarımız ülküsüne ve liderine sadıktır. Torbalı’da toplu istifa eden olmaz. İlçedeki oy oranımızı sürekli arttırıyoruz. İnşallah MHP iktidarı Torbalı’dan yükselecek” dedi. HASAN DEMİR