29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

17 Haziran 2017, Cumartesi 08:18

MEYDANA SAHİP ÇIKMAK VE ÖVÜNÇ DEMİR

Ah şu meydanlar şu meydanlar ah. Halkına hiç soran olmadı ne istersin?Ah şu İnsanlar,şu İnsanlar ah. Eski Torbalı meydan çalışması yapılıyor. Güzel bir şey olacak gibi görünüyor,ancak göründüğü kadarı ile beton meydanı olacak gibi. Hiç yeşil olmayacak mı o meydan da merak ediyorum. Ramazan ayı bitmeden bende sevaba girmek istiyorum.Sayın Belediye Başkanından sökülüp kaldırılacak başka heykel var ise bu seferlik ben kaldırıp sevaba girmek istiyorum. Abdülhamit heykeli dikeceğim söz.Yapılmamış bir tek o kaldı zaten.

İddialı,İdealist olmak güzel şey. Torbalı meydanına Atatürk heykelini tekrar dikeceğim diyen genç siyasetçi Övünç Demir'i kutluyorum bu iddiasından dolayı. İddialı ve mesaj dolu söz,yakışmış.Yolun açık olsun (Çocuğumuz)derler bizim oralarda.

Her zaman ve her yerde şunu söyledim.Keşke Övünç Demir gibi genç,dinamik,idealleri olan ve mücadele ruhuna sahip,onun gibi beş kişi daha olsa Torbalı siyasetinde. Kırmadan, küsmeden ben daha iyi yaparım diye ortaya çıkan ve bunun için mücadele eden beş Övünç Demir daha çıksa. Desteklersin veya beğenmezsin o ayrı mesele.

Torbalı meydanından sayın Devlet Bahçeli ve Doğu Perinçek Beylere bir kaç söz söyleme zamanı çoktan geldi de geçti bile. Edepten söz etmedim şimdiye kadar,bu koltuk değneklerine.Vatansever,samimi, hümanist ve dürüst tanıdığım bu İki partili dostları dışarı da tutarak.

En son söylenecek sözü ilk başta söyleyip geçeyim bu İki beyefendilere.

Kapatın partilerinizi ait olduğunuz yere sizde katılın.Irkçılığı orada daha iyi yaparsınız.

Saadet Partisi kadarda mı omurganız yok sizin.

Bir araya gelip yürümek için güzel gün cumartesi.