20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

31 Mayıs 2017, Çarşamba 09:21

MEYDAN YAPACAĞIZ DEDİLER MOLOZ ALANI OLDU

Bülbüldere’de park yapılması beklenen köy meydanı moloz yığınlarıyla dolduruldu. İl Özel İdaresi döneminde yapılan ve daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir Türk Bayrağı’nın dikildiği meydana Torbalı Belediyesi tarafından meydan düzenlemesi ve park yapılacaktı.

Bülbüldere’de park yapılması beklenen köy meydanı moloz yığınlarıyla dolduruldu. İl Özel İdaresi döneminde yapılan ve daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir Türk Bayrağı’nın dikildiği meydana Torbalı Belediyesi tarafından meydan düzenlemesi ve park yapılacaktı. Bülbüldere sakinlerinin park yapılmasını beklediği meydana moloz döküldü. Türk Bayrağı’nın dalgalandığı bayrak direği ise bir metreyi aşkın olan kum yığınlarının arasında kalıyor.

PARK SÖZÜ TUTULSUN

Bülbüldere sakinlerinden Tevfik Güney, moloz yığınlarının kaldırılıp meydana söz verilen parkın yapılmasını istediklerini ifade etti. Güney, “Buraya eskiden İzmir İl Özel idaresi tarafından meydan yapılmıştı. Ancak eskidi. Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Bayrağı dikildi. Torbalı Belediyesi’nden de buraya park ve köy meydanı düzenlemesi yapılması için söz almıştık ancak bu söz tutulmadı. Yetmezmiş gibi birde meydanımıza moloz yığınları dökerek kumlardan tepe oluşturdular” dedi. HASAN DEMİR