29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Turizm

2 Ağustos 2017, Çarşamba 14:55

METROPOLİS ANTİ KENTİ İÇİN ANKET YAPIYORLAR

Metropolis Antik Kenti’nin tanıtımının arttırılabilmesi için yapılacak çalışmaların belirlenmesi ve ilçe halkının Metropolis’i ne kadar tanıdığıyla ilgili bilgi edinmek için anket çalışması yapıldı.

Metropolis Antik Kenti’nin tanıtımının arttırılabilmesi için yapılacak çalışmaların belirlenmesi ve ilçe halkının Metropolis’i ne kadar tanıdığıyla ilgili bilgi edinmek için anket çalışması yapıldı. Anket soruları, Metropolis Antik Kenti kazı ekibinde görevli Coğrafyacı Yardımcı Doçent Doktor Ferhat Arslan tarafından hazırlandı. Yar. Doç. Dr. Ferhat Arslan, Torbalılılardan, yalnızca iki dakikalarını ayırarak ankete katılmalarını istedi. Anketin birinci kısmında katılımcıların arkeolojik alan ve sit alanları ile ilgili genel düşünceleri soruldu. Anketin ikinci kısmında ise Metropolis Antik Kenti’nin tanınırlığı ve genel düşüncelerle ilgili sorular, katılımcılara yöneltildi.

TÜM TORBALILILAR ANKETE KATILMALI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nde öğretim görevlisi olan ve Metropolis Antik Kenti kazı ekibinde görevli olan Yrd. Doç. Dr. Ferhat Arslan, anketi için “Bu araştırmada Torbalı halkının Metropolis Antik Kenti hakkındaki algılarını tespit etmek ve olası sorunların belirlenerek çözümüne katkı sağlamak amaçlanmıştır. Ankete vereceğiniz cevaplar için doğru veya yanlış cevap seçeneği yoktur; size en uygun olduğunu düşündüğünüz seçeneği işaretleyiniz. Anket formuna vereceğiniz cevaplar gizli kalacak ve bilimsel amaçlar dışında kullanılmayacaktır. Ankete katılımınız ve vereceğiniz samimi cevaplar için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. HASAN DEMİR