20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Temmuz 2017, Salı 11:39

MENDERES HAVZASININ O YOLU GENİŞLETİLİYOR

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı- Tire- Ödemiş bağlantısı için kullanılan yolda yürüttüğü asfaltlama ve genişletme çalışmalarının ay sonunda biteceği açıklandı.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı- Tire- Ödemiş bağlantısı için kullanılan yolda yürüttüğü asfaltlama ve genişletme çalışmalarının ay sonunda biteceği açıklandı. Belkahve'deki merkez şantiyenin yanı sıra Bergama'daki Kuzey ve Bayındır'daki Güney şantiyelerini de devreye alarak hem asfalt üretim kapasitesini artıran hem de kentin en ücra köşelerine kadar çok daha hızlı hizmet götüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçede asfalt seferberliğini sürdürüyor.

KÜÇÜK MENDERES HAVZASINDA YOĞUN MESAİ

Bir yandan ova yolları diğer yandan asfalta ihtiyacı olan yerleşimlerde çalışan Büyükşehir ekipleri, Küçük Menderes havzasında da yoğun mesai veriyor. Torbalı, Ödemiş , Tire arasında önemli bir bağlantı yolu da, hem asfaltlama hem de genişleme çalışmalarıyla daha nitelikli hale getiriliyor. Asfaltlama çalışmalarının 7 kilometrelik bölümü tamamlayan İZBETON ekipleri, çalışmaların Temmuz sonunda bitirilmesini hedefliyor.