25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Eylül 2017, Cumartesi 08:54

MAKARNA YİYEREK ANKARA HAVASIYLA KUTLAMA YAPTILAR

İlköğretim Haftası, dün ilçemizdeki ilkokullarda kutlandı. Kutlamalar hemen her okulda coşkulu geçti. Ancak bir okul vardı ki, oradaki coşku ve eğlence diğer okullardan çok daha fazlaydı.

İlköğretim Haftası, dün ilçemizdeki ilkokullarda kutlandı. Kutlamalar hemen her okulda coşkulu geçti. Ancak bir okul vardı ki, oradaki coşku ve eğlence diğer okullardan çok daha fazlaydı. Pamukyazı Tamsa Seramik İlkokulu'nda gerçekleşen İlköğretim Haftası kutlamalarında öğrenciler doyasıya eğlendi. Her yıl yapılan klasik törenlerin bu yıl dışına çıkan Pamukyazı Tamsa Seramik İlkokulu, öğrenciler için makarna partisi düzenledi. Makarna yiyip ayran içen öğrenciler, Ankara havaları ve roman havaları oynayarak eğlendi.

ÖĞRENCİLER SOSLU MAKARNAYI ÇOK SEVDİ

Pamukyazı Tamsa Seramik İlkokulu'nda gerçekleşen İlköğretim Haftası kutlamaları için Nuh'un Ankara Makarna firması ile Balkan Ayran firması sponsor oldu. Öğrencilere soslu makarna ve ayran ikram edildi. Daha sonra bahçede oyun havaları oynayan küçük öğrenciler doyasıya eğlendi. Klasik kutlama törenlerinin dışına çıkan bu tören, veliler tarafından da beğenildi ve taktir kazandı. Okul Müdürü İrfan Görgülü, sponsor olan firmalara ve törende görev alan öğretmenlere teşekkür etti. HASAN DEMİR