26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Ağustos 2017, Cumartesi 08:32

LÜKS KONUTLARA VERİLDİ ONLARA YOK DENİLDİ

Türkmenköy hem Büyükşehir’den hem de Torbalı Belediyesinden hizmet alamamaktan şikayetçi..Türkmenköy’in en büyük isteği ise doğalgaz.

Türkmenköy hem Büyükşehir’den hem de Torbalı Belediyesinden hizmet alamamaktan şikayetçi..Türkmenköy’in en büyük isteği ise doğalgaz. Doğalgaz alabilmek için üç yıldır mücadele eden Türkmenköy sakinlerinin doğalgaz abonelik talepleri dahi kabul edilmiyor. Azımsanmayacak bir nüfusun yaşadığı ve gayrimenkul değerlerinin arttığı Türkmenköy, doğalgaz nimetinden faydalanmak için yetkililerden hizmet istiyor.

ABONELİKLERİ BİLE KABUL EDİLMİYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı çalışmalar Türkmenköy’de geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Kanalizasyon altyapısı tamamlanan Türkmenköy’de şebeke suyu yeni bir hatta kavuştu. Çalışmaların ardından sokaklar asfaltlanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Torbalı Belediyesi ise yapımını başlattığı köy konağını yakında hizmete açacak. Ancak Türkmenköy, bu hizmetlerden daha öncelik verdiği ve üç yıldır mücadele ettiği doğalgazı alamıyor. Türkmenköy’ün yanı başına yapılan site ve lüks konutlarda doğalgaz olmasına rağmen onların abonelik talebi dahi kabul edilmiyor. HASAN DEMİR