19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Ekim 2017, Cumartesi 09:05

LİDER SAHAYA GALİBİYET İÇİN ÇIKIYOR

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü bugün ligdeki en önemli maçına çıkacak. Lig'de dörtte dört yapan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, kendisi gibi dörtte dört giden MESEV Gençlikspor'u ağırlayacak.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü bugün ligdeki en önemli maçına çıkacak. Lig'de dörtte dört yapan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, kendisi gibi dörtte dört giden MESEV Gençlikspor'u ağırlayacak. Şuanda 12 puanla liderliği paylaşan iki kulüp, sahada kozlarını paylaşacak. Kazanan takım şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj kazanmış olacak. Yedi Eylül Stadı'nda gerçekleşecek olan maç bugün saat 13.00'te başlayacak.

BAŞKAN: "AYRANCILAR'A SÖZÜMÜZ VAR"

Liderliği paylaşan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü ile MESEV Gençlikspor'un maçını önemli yapan bir diğer etken ise, MESEV ekibinin teknik direktörünün, Ayrancılar'ın eski teknik direktörü Burak Atasoy olması. Ayrancılar ekibi eski hocasına karşı galibiyet kazanmak istiyor. Kulüp Başkanı Kasım Ertürk, "Tüm Ayrancılar halkını maça davet ediyoruz. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Ayrancılar'a sözümüz var bu takım 3. lige çıkacak. Ayrancılar halkı bizi yalnız bırakmasın" dedi. HASAN DEMİR