28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

4 Nisan 2020, Cumartesi 12:48

KURYELERİN VİRÜSLÜ GÜNLERDE YOĞUN MÜCADELESİ

Koronavirüs salgının hızla yayılmasının ardından online marketler üzerinden yapılan alışverişler de arttı. Evden çıkamayan yurttaşlar alışverişlerini internet üzerinden yaparken, online marketlerde çalışanlar uzun mesai saatleri ve yoğunluğun yanı sıra hastalık tehdidi ile de karşı karşıya kaldı.

Koronavirüs salgını ile yoğunluğu artan online marketlerin çalışanları, siparişlere yetişmeye çalışıyor. Koronavirüs salgını ile yoğunluğu artan online marketlerin çalışanları, siparişlere yetişmeye çalışıyor. “Virüsü istemeden yayıyor olabiliriz” diyen çalışanlar, “Hastanelerde tedavi gören yurttaşlar sipariş veriyor ve motorlu kurye siparişi teslim ettikten sonra tekrar bizim yanımıza dönüyor” şeklinde konuşuyor. Koronavirüs salgının hızla yayılmasının ardından online marketler üzerinden yapılan alışverişler de arttı.

Evden çıkamayan yurttaşlar alışverişlerini internet üzerinden yaparken, online marketlerde çalışanlar uzun mesai saatleri ve yoğunluğun yanı sıra hastalık tehdidi ile de karşı karşıya kaldı