20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

26 Ağustos 2017, Cumartesi 09:33

KUPAYI RAKİPLERİNE ARMAĞAN ETTİLER

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü'nün girişimleri ile düzenlenen voleybol turnuvası dün sonuçlandı. Turnuvanın finali Ayrancılar Veteranlar takımı ile Ayrancılar Gençlik takımı arasında gerçekleşti.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü'nün girişimleri ile düzenlenen voleybol turnuvası dün sonuçlandı. Turnuvanın finali Ayrancılar Veteranlar takımı ile Ayrancılar Gençlik takımı arasında gerçekleşti. Final maçına centilmenlik damga vurdu. Kıran kırana geçen maçta iki sakatlık meydana gelince, Veteranlar daha fazla sakatlık yaşanmaması için kupadan feragat ederek, kupayı gençlere armağan etti. Ayrancılar Gençler takımı kupanın sahibi oldu.

3. SİMEKO 4. DR. OETKER OLDU

Turnuvanın final maçı, her iki takımında muhteşem performansı ile kıran kırana geçti. İlk seti 25 - 13 Veteranlar takımı kazanırken, ikinci seti 26 - 24 Ayrancılar Gençler takımı kazandı. Son sette arka arkaya iki sakatlık yaşanınca, Veteranlar, kupayı Ayrancılar'ın genç voleybolcularının almasını istedi. Turnuvanın 3. maçı ise Simeko firması ile Dr Oetker firmasının voleybol takımları arasında gerçekleşti. Maçın kazananı Simeko oldu. HASAN DEMİR