29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Mayıs 2017, Pazartesi 12:27

KÖMÜR YARDIMLARI NE ZAMAN DAĞITILACAK?

Torbalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl dağıtılacak olan kömür yardımları, Ramazan ayı içerisinde dağıtılacak.

Torbalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl dağıtılacak olan kömür yardımları, Ramazan ayı içerisinde dağıtılacak. Kış soğukları başladıktan sonra vatandaşların mağdur olmasını istemeyen Torbalı Kaymakamlığı, kömür yardımlarını yazın ilk ayında dağıtacak. Kömür yardımı dağıtımları, önceden belirlenmiş olan ailelere yarından itibaren dağıtılmaya başlanacak.

4 BİN TON KÖMÜR DAĞITILACAK

Torbalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2017 yılı içerisinde, ilçemizde kömür yardımı yapılacak olan aile sayısı 4 bin aile olarak belirlendi. Her aileye ise 500 kilogram kömür yardımı yapılacak. Böylelikle 2017 yılında Torbalı’da toplam 2 bin ton kömür yardımı yapılmış olunacak. Yarın dağıtımına başlanacak olan kömürler, Ramazan ayı son bulmadan tamamen dağıtılmış olacak. İhtiyaç sahibi ailelere verilecek olan kömürler, ailelerin evlerine teslim edilecek.

BAYRAM İÇİN 225 BİN LİRA 

Torbalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2017 yılı Ramazan Bayramı için dağıtılacak yardım paraları miktarı da belirlendi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2017 yılında Ramazan Ayı münasebetiyle ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi 1.500 ailemize aile başı 200-TL olmak üzere toplam 225.000 TL nakdi yardım yapılacak. HASAN DEMİR