25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Eylül 2017, Pazartesi 12:32

KOMŞU İLÇEDE İSTİFALAR TORBALI’YA SIÇRAR MI?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir’de en güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Selçuk’ta üç yüz delegeden oluşan ilçe teşkilatından iki yüzü aşkın delegenin partilerinden istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir’de en güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Selçuk’ta üç yüz delegeden oluşan ilçe teşkilatından iki yüzü aşkın delegenin partilerinden istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.İstifaların Torbalı’nın da içinde olduğu Menderes havzasının diğer ilçelerine de sıçrama ihtimalinden bahsediliyor.

İLÇE TEŞKİLATI KAPALI İDDİASI

MHP İzmir, istifa iddialarıyla çalkalanıyor. Partinin İzmir’de en güçlü olduğu ilçelerden biri olan Selçuk’ta, üç yüz delegeden oluşan ilçe teşkilatında iki yüzü aşkın delegenin istifa ettiği konuşuluyor. Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Levent Görür’ün ilçenin en aktif partilileriyle birlikte istifa ettiği ve ekibiyle birlikte Meral Akşener' in yeni kuracağı partiye katılacakları da iddialar arasında yer alıyor. Muhalif adayları destekledikleri gerekçesi ile on dört ay önce görevden alınan Levent Görür başkanlığındaki ilçe yönetiminin yerine halen bir atamanın yapılamadığı ve teşkilat binasının kapalı bulunduğu ilçede ortaya atılan bu istifa iddialarının gerçek olması durumunda MHP'ye İzmir'de önemli bir güç kaybı yaşatacak.