18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Mart 2017, Salı 16:19

KIZ ARKADAŞININ EVİNDE CANINA KIYDI

Torbalı Barış Yapı sitesinde 45 yaşındaki Ali Yağızoğlu, kız arkadaşının evinde başına dayadığı ruhsatsız tabancasıyla yaşamına son verdi.

Torbalı Barış Yapı sitesinde 45 yaşındaki Ali Yağızoğlu, kız arkadaşının evinde başına dayadığı ruhsatsız tabancasıyla yaşamına son verdi. Bugün saat 01.00 sıralarında '155 Polis İmdat' ihbar hattına Cumhuriyet Mahallesi, Barış Yapı Sitesi'ndeki Y.M.'ye ait evden bir el silah sesi duyulduğu ihbarı geldi. İhbar üzerine eve giden polis ekipleri, Ali Yağız'ın mutfakta sandalyede oturur vaziyette kanlar içinde cesedi ile karşılaştı. Yağız'ın ruhsatsız tabancasını başına dayayarak, intihar ettiği belirlendi. Polis, Yağız'ın kız arkadaşı olduğu ileri sürülen Y.M.'nin ifadesine başvurdu.

BORÇLARI VARDI

Taksi şoförlüğü, balıkçılık gibi günübirlik işlerde çalıştığı öğrenilen ve çevresine olan borçları nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen Yağız'ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, Yağızoğlu'nun intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.