20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

10 Mart 2017, Cuma 10:20

KAZIM DİRİK’TE KAZA

Kazım Dirik Caddesi’nde gerçekleşen trafik kazası nedeniyle trafik Arapsaçına döndü. Yol kenarına yapılan uygunsuz araç parklarının trafiği olumsuz etkilediği Kazım Dirik Caddesi’nde sıkışıklık nedeniyle iki araç bir birine sürterek kaza yaptı.

Kazım Dirik Caddesi’nde gerçekleşen trafik kazası nedeniyle trafik Arapsaçına döndü. Yol kenarına yapılan uygunsuz araç parklarının trafiği olumsuz etkilediği Kazım Dirik Caddesi’nde sıkışıklık nedeniyle iki araç bir birine sürterek kaza yaptı. Bir otomobil ile ESHOT otobüsünün karıştığı kaza, Kazım Dirik Caddesi’ndeki zaten sıkışık olan trafiği hepten kilitledi. Yaşanan kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı. Olay yerine gelen trafik polisinin kaza ile ilgili rapor tutmasının ardından caddede trafik ulaşımı yeniden başladı.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Yaşanan kazaya, bir anlık dikkatsizlik ve yolun son derece dar olması neden oldu. Tek şerit gidiş ve geliş yönünden ibaret olan Kazım Dirik Caddesi’ne yapılan uygunsuz parklar, yolun daha da daralmasına neden oluyor. Buda sürücüleri zor durumda bırakıyor. Otomobil sürücüsünün yol kenarından şeride geçmek istediği sırada, arkasından gelen otobüs ile yan yana sürtündü. İki araçta da maddi hasar meydana geldi. HASAN DEMİR