25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Temmuz 2020, Çarşamba 08:49

KAZADAN SONRA YİNE SESLENDİ BU YOLU BİTİRİN

Tire’de, makilik alanda çıkan yangına müdahale etmek için giden arazözün devrilmesi sonucu Orman Bölge Müdürlüğü personeli 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazanın CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in "ölüm yolu" olarak nitelediği ve sürekli gündeme getirdiği yolda meydana gelmesi üzerine sosyal medyadan açıklama yapan Sertel, "Bu yoldaki tüm ölümlerden AKP sorumludur." dedi.

Tire Çayırlı Mahallesi yakınlarındaki makilik alanda çıkan yangına müdahale etmeye giden Bayındır Orman İşletme Şefliği'ne ait arazözün Küçükkale mevkisinde devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kahreden kaza, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in 4 yıldan fazladır yapılması için çaba harcadığı yolda meydana geldi. Kazanın ardından sosyal medyadan açıklama yapan Sertel şunları söyledi;

"Tire- Belevi ölüm yolunda orman yangınını söndürmeye giden bir araç devrildi. İki orman işçimiz şehit oldu, ikisi yaralandı. Bu yoldaki tüm ölümlerden AKP sorumludur." Öte yandan CHP'li Sertel'in daha önceki açıklamalarında "Ölüm yolu olarak da anılan 20.5 kilometrelik İzmir Tire – Belevi yolu üç Ulaştırma Bakanı, iki Karayolları Genel Müdürü, iki de Karayolları Bölge Müdürü gördü ancak hala bitirilemedi!" sözleri dikkat çekmişti.