11 Mayıs 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

4 Mart 2017, Cumartesi 08:41

KAYMAKAM SORUNLARI DİNLEDİ

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, yoğun mesaisine devam ediyor. Mahalle ziyaretlerine ağırlık veren yeni kaymakam, Karşıyaka Mahallesi'ni ziyaret etti.

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, yoğun mesaisine devam ediyor. Mahalle ziyaretlerine ağırlık veren yeni kaymakam, Karşıyaka Mahallesi'ni ziyaret etti. Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Otçu, burada vatandaşlarla toplantı yaptı. Kaymakam Otçu, vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinledi. Karşıyaka Mahallesi sakinlerine tek tek söz veren Kaymakam Otçu, istek ve talepleri not aldı.

KURUM AMİRLERİ TAM KADRO KATILDI

Karşıyaka Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu'ya ilçe bürokratları da eşlik etti. İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Karakaya, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hakan Tetik ve Torbalı Müftüsü Semih Keskin toplantıda hazır bulundu. Vatandaşların istek ve şikayetlerine cevap veren kurum amirleri, gerekli notları aldı. HASAN DEMİR