28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Mayıs 2020, Cumartesi 19:44

KAYMAKAM ÖTER TORBALI'NIN BAYRAMINI KUTLADI

Torbalı Kaymakamı Ercan ÖTER’in Ramazan Bayramı mesajı:

Sevgili Torbalılılar,

Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan, dayanışmanın arttığı, manevi huzurun yaşandığı, rahmet ve bağışlanma ayı Ramazan’ın ardından; birlik ve beraberliğimizin, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar manevi duyguların doruklara ulaştığı, yurttaşların sevgi, saygı ve kardeşlik hisleri ile yaşanan sevinçlere ortak olduğu müstesna günlerdir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile mücadelemizi Ülke olarak başarı ile yürüttüğümüz, tedbirlerin önemini anladığımız, maske, mesafe ve temizlik anlayışını yaşamımızın bir parçası haline getirerek her geçen gün mücadelemizin zaferine yaklaştığımız bu günlerde; birbirimizi ziyaret edemeyecek olsak da, sosyal mesafemizi korumamız gerekse de bizler biliyoruz ki, birbirimize sevgimizi göstermemize mesafeler engel değildir. Bu bayramı evlerimizde, sevdiklerimiz ile iletişim araçları aracılığı ile bayramlaşarak geçirsek de inanç ve kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelemizin sonunda özlediğimiz eski bayramların coşkusuyla tekrar birlikte olacağız.

Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve esenlik içerisinde geçirmesi için Bayram süresince görevi başında olacak tüm mesai arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

Sevgili Torbalılar...

Bu duygu ve düşüncelerle bayramınızı içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ercan ÖTER
Torbalı Kaymakamı.