20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Haziran 2017, Perşembe 09:13

KAYMAKAM İFTARDA ŞEHİT AİLELERİYLE BULUŞTU

Torbalı Kaymakamlığı, dün akşam iftar daveti verdi. Şehit ve Gazi aileleri için verilen davet programına çok sayıda davetli katıldı.

Torbalı Kaymakamlığı, dün akşam iftar daveti verdi. Şehit ve Gazi aileleri için verilen davet programına çok sayıda davetli katıldı. Metropolis Otel’de Şehit ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, aileler ile birlikte sohbet etti. Şehit ve Gazi aileleri, Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ile birlikte dua etti. Eller, vatanın birliği bölünmezliği, şehitlerin ruhu ve başka şehitler verilmemesi için semaya kalktı.

KURAN OKUNDU

Torbalı Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine verilen iftar davetinde, Kuranı Kerim okundu. İftar öncesinde okunan Kuranı Kerim’i dinleyen vatandaşlar, okuyan gurubun yeteneği ile mest oldu. İftar yemeğine katılan Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Torbalı Müftüsü Semih Keskin, farklı masalara oturarak daha çok şehit ailesiyle bir araya gelmeye çalıştılar. HASAN DEMİR