20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

2 Şubat 2017, Perşembe 16:39

KAYMAKAM İADEYİ ZİYARET TURUNDA

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, bugün ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. İlçemize yaklaşık 2 ay önce atanan Kaymakam Otçu, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kurumlara iadeyi ziyaret düzenlediğini açıkladı

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, bugün ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. İlçemize yaklaşık 2 ay önce atanan Kaymakam Otçu, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kurumlara iadeyi ziyaret düzenlediğini açıkladı. Kaymakam Otçu’ya ziyaretlerinde Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz eşlik etti. İlk olarak Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman’ı ziyaret eden yeni kaymakam, daha sonra sırası ile Torbalı Ziraat Odası ve Torbalı Kuyumcular Derneği’ni ziyaret etti.

KAYMAKAM ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

İlçemizin sivil toplum kuruluşlarına yönelik iadeyi ziyaretler gerçekleştiren Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, oda başkanlarından bilgi aldı. Oda başkanları, odaların yürüttükleri faaliyetler, çalışma alanları, karşılaştıkları sorunlar ve Torbalı’da çalışmaların genel işleyişi gibi konularda Kaymakam Otçu’ya bilgiler verdi.

ENERJİMİZİ TORBALI İÇİN HARCAYACAĞIZ

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında Bizim Torbalı’ya açıklama yapan Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, ilçenin sivil toplum kuruluşlarını daha iyi tanımak ve sorunlarını öğrenmek için oda başkanlarından bilgi aldığını söyledi. Otçu, “Göreve başladığımda hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiren STK temsilcilerimize iadeyi ziyaret gerçekleştiriyorum. Kurumlar hakkında bilgi alarak sorunlarını dinliyorum. İlçemizdeki tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışarak enerjimizi Torbalı için harcayacağız” dedi.