18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Eylül 2017, Pazartesi 14:58

KARŞI ŞERİDE UÇTU ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

Hafta sonu akşam saatlerinde Torbalı'da İzmir – Aydın Karayolu’nda trafik kazası yaşandı. Aracının kontrolünü kaybederek karşı şeride geçen N.G. isimli vatandaş aracının içinde sıkıştı.

Hafta sonu akşam saatlerinde Torbalı'da İzmir – Aydın Karayolu’nda trafik kazası yaşandı. Aracının kontrolünü kaybederek karşı şeride geçen N.G. isimli vatandaş aracının içinde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kurtarılan kazazede Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste trafik polisi tarafından kendisine alkol muayenesi yapıldı. Önüne çıkan bir motosiklet sürücüsüne çarpmamak için direksiyonu kırdıktan sonra kontrolünü kaybettiğini ifade eden kazazede, kazanın önüne çıkan otosiklet sürücüsünden dolayı kaynaklandığını söyleyerek kendisinin ismini öğrenmeye çalıştı. Motosiklet sürücüsüne olan öfkesi geçmeyen N.G, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

KARŞI ŞERİDE UÇTU

Yaşanan trafik kazası, görgü tanıklarının ifadelerine göre şu şekilde gerçekleşti. Otomobili ile İzmir – Aydın Karayolu’nda hareket halinde olan N.G’nin önüne aniden bir motosiklet çıktı. Motosiklete çarpmamak için direksiyon kıran N.G, otomobilin kontrolünü kaybedince karşı şeride geçti. HASAN DEMİR