26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

30 Ağustos 2017, Çarşamba 09:25

KARAYOLU GENİŞLEMESİ İŞLETMELERİ VURACAK

Pamukyazı ve Çaybaşı’ya ulaşacak olan çalışmalar kapsamında bu bölgede de yol genişletme çalışması yapılacak. Yol genişletme çalışmaları karayolu üzerinde olan bir çok işletmeyi de vuracak.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen İzmir – Aydın Karayolu’ndaki yol genişletme çalışmaları hız kazandı. Çalışmalar ilçe sınırları içine girdi. Yakında Pamukyazı ve Çaybaşı’ya ulaşacak olan çalışmalar kapsamında bu bölgede de yol genişletme çalışması yapılacak. Yol genişletme çalışmaları karayolu üzerinde olan bir çok işletmeyi de vuracak.

GERİYE TAŞINACAKLAR

Özellikle Çaybaşı bölgesindeki karayoluna sınırı olan bütün işletmeler, mevcut yapılarını yıkarak daha geriye taşımak durumunda kalacak. Arazisi geniş olan işletmeler bu yöntem ile faaliyetlerini sürdürmeye devam ederken, arazisi küçük olanlar ise işletmelerini küçültmek veya da kapatmak zorunda kalacak. Söz konusu bölgede akaryakıt istasyonundan marangozhaneye kadar pek çok işletme mevcut. Yaklaşık yarım yüzyıldır aynı yerde hizmet veren bir akaryakıt istasyonu da hizmete devam edebilmek için istasyonu daha geriye çekmek için çalışmalara başladı. HASAN DEMİR