29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Ağustos 2017, Perşembe 15:04

KARATE MİLLİ TAKIMINA TORBALI’DAN 3 YUMRUK

Safranbolu’da düzenlenen 1.İnternatonal Golden Kyokushin Karete Açık Dünya Şampiyonası ‘da Torbalı’dan 3 genç sporcu boy gösterecek.

Safranbolu’da düzenlenen 1.İnternatonal Golden Kyokushin Karete Açık Dünya Şampiyonası ‘da Torbalı’dan 3 genç sporcu boy gösterecek. 25 ülkeden çok sayıda sporcunun mücadele edeceği şampiyonaya Torbalı’dan 3 sporcu göndermesi önemli bir başarı olarak görülüyor. 16-17 yaş genç erkekler kategorisinde Ali Koyuncu , 16-17 yaş genç bayanlarda Ayşenur Topdaş ve 14-15 yaş ümitler kategorisinde Umut Kuzgun ülkemiz adına mücadele edecek. Antrenörleri Levent Dereboylu nezaretinde Safranbolu’ya giden genç karatecilerin tek hedefi şampiyonluk.

TORBALI'YI TEMSİL EDECEKLER

Torbalı’dan milli takıma 3 sporcunun girmesinin önemli bir başarı olduğunu vurgulayan Antrenör Levent Dereboylu “ Bizim için ay yıldızlı forma adına mücadele etmek gerçekten de çok büyük büyük bir gurur. Uzun zamandan beri sporcularımızı bu şampiyonaya hazırlıyorduk. Elimizden gelenin en iyisini yapıp ülkemizin bayrağını kürsüde dalgalandırmak istiyoruz. Bize her konuda destek olan Torbalı Kaymakamı’mız Sayın Kadir Sertel Otcu’ya ve bize malzeme desteği yapan Ekoten Firması’na teşekkür ederiz “dedi.