25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Nisan 2017, Cumartesi 09:12

KANAL İÇİN YİNE AĞAÇLAR FEDA EDİLDİ

Karayolları Bölge Müdürlüğü, yol kenarındaki su kanalı için fidanlık arazisinden bir miktar toprak alarak istimlak etti. Kanal için sınırda bulunan ağaçlar ise kesildi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü İzmir - Aydın karayolunda yağışların ardından oluşan su birikintilerini engellemek için kanal oluşturuyor. Daha önce yeni yapılan Torbalı Devlet Hastanesi çevresindeki yaklaşık 100 ağaç kesilmiş ve su kanalı için çalışma başlatılmıştı. Bu kez yeniden başlayan çalışma ile su kanalı yapımı Torbalı Orman Fidanlık Müdürlüğü önüne kadar uzatıldı. Karayolları Bölge Müdürlüğü, yol kenarındaki su kanalı için fidanlık arazisinden bir miktar toprak alarak istimlak etti. Kanal için sınırda bulunan ağaçlar ise kesildi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

SEL BASKINLARI SON BULMASI İÇİN YAPILIYOR

Yedieylül Sanayi Sitesi'nden akan yağmur suları, şiddetli yağış günlerinde sele dönüşüyordu. Geçtiğimiz yıl yoğun yağışların ardından fidanlık girişini su basmıştı. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile bu görüntüler son bulacak. Ancak su kanalının yapılması için ağaçların kesilmesi tepki duyarlı vatandaşların tepkisini çekti. HASAN DEMİR