26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Nisan 2017, Cumartesi 11:35

KADRİYE G. BİLMECESİ ARALANIYOR

Bayındır'da 17 yaşındaki Kadriye G.'nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv'in ölümü ile ilgili sır perdesi Kaybolan Çiçekler'de aralanmaya devam ediyor.

Bayındır'da 17 yaşındaki Kadriye G.'nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv'in ölümü ile ilgili sır perdesi Kaybolan Çiçekler'de aralanmaya devam ediyor. Kadriye'nin Çimentepe mahallesinde olduğu ve buradaki evlerden birinde tutulduğu güçlenirken tüm polis ve jandarma kuvvetleri Gümüldür ve Özdere çevresini abluka altına aldı.Diğer bir yandan Kadriye olayında Savcılık harekete geçti. Mocu,Liv ve Gündeş ailelerinden birçok kişi savcılık tarafından ifadeye çağrıldı.Canlı yayın devam ederken savcılık anne Necla Gündeş ve baba Ercan Gündeş'i de ifade vermeye çağırdı.

ÇETELERİN ELİNDE

Bayındır'da 17 yaşındaki Kadriye G.'nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv'in ölümü ile ilgili sır perdesi Kaybolan Çiçekler'de aralanmaya devam ediyor. Kadriye'nin karanlık çetelerin eline düştüğünü ve kızıyla birlikte Çimentepe'de aynı evde tutulduğunu söyleyen Hülya hanıma dün sürpriz bir telefon geldi. Kızı telefonla annesini aradı. Hülya hanıma kızı "Bu kızı Gümüldür'e götürdüler." dedi. Ancak Kadriye'yi kimlerin nereye götürdüğü ile ilgili bir bilgi vermedi. Anne Hülya hanım, kızının karanlık kişiler tarafından arama çalışmalarını yanlış yönlendirmek için de aratılmış olabileceğini söyledi.