26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

4 Mart 2017, Cumartesi 15:49

KADINLAR GÜNÜ İÇİN ÇAĞRI YAPTILAR

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Halkların Demokrasi Partisi tarafından kadınlara yönelik bir etkinlik gerçekleştirildi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Halkların Demokrasi Partisi tarafından kadınlara yönelik bir etkinlik gerçekleştirildi. İzmir Kadın Platformu tarafından tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşların katılımı ile düzenlenecek olan etkinliğe davet etmek ve 8 Mart’ın önemini konuşmak için gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda kadın katıldı. İlçe Eş Başkanı Gülcan Kızıldağ tarafından kadınlara karanfil hediye edildi.

KADIN DAYANIŞMASI VURGULANDI

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir araya gelen kadınlar, 8 Martın önemi ve tarihçesi hakkında konuştu. Günümüzde 8 Martın nasıl değerlendirilmesi gerektiği konusunda fikir alışverişi yapıldı. Kadınların çiçek değil insan olduğu, erkekler ile eşit hak ve öneme sahip oldukları, hayatın her alanında üreten kadınların asla geri plana itilemeyeceği vurgulandı. Halkların Demokratik Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının katılacağı 8 Mart yürüyüşüne katılacağını açıklayarak tüm kadınları davet etti. HASAN DEMİR