20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Nisan 2017, Salı 17:12

JANDARMA TORBALI'DA HUZURUN GÜVENCESİ

Torbalı İlçe Jandarma ekipleri, kentin dört bir yanında vatandaşın huzurunu sağlamak için mesai saati kavramı gözetmeksizin çalışıyor. İlçe sakinleri, jandarmanın yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getiriyor

Torbalı İlçe Jandarma ekipleri, kentin dört bir yanında vatandaşın huzurunu sağlamak için mesai saati kavramı gözetmeksizin çalışıyor. İlçe sakinleri, jandarmanın yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getiriyor. Torbalı ilçesinde Jandarma rutin denetlemeler ve yaptığı çalışmalar ile kentin huzurunu sağlamak için çaba gösteriyor. Özellikle Ayrancılar bölgesinde İlçe Jandarma ekipleri uyuşturucu, kaçakçılık ve terörle bağlantılı olaylara mahal vermemek için canla başla mücadele veriyor. Torbalı’da yaklaşık 5 yıl öncesinde uyuşturucu ve kaçakçılığın arttığı dönemlerden bu yana daha yoğun mesai yapan İlçe Jandarma ekipleri kent sakinlerinin güven içinde yaşaması adına saat kavramı gözetmeksizin çalışıyor.

OKULLARIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİKLİ

İlçenin en gözde yerleşim alanlarından olan Ayrancılar bölgesinde nüfus artışı son yıllarda ivme kazanıyor. Buna bağlı olarak Ayrancılar ve çevresindeki yerleşimlerde kontrolü zor olan göç nedeni güvenlik seviyesini artırmak amacıyla sık sık arama faaliyetleri yapılıyor. Bunun yanı sıra jandarmanın sorumluluğunda olan yerleşimlerdeki okulların önünde ve çevresinde uyuşturucu ve gençlerin kötü yönelimler edinmesine karşı ciddi önlemler alınıyor.