29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Ağustos 2017, Salı 08:46

İZSU'YA KIZDI KİLİDİ VURDU

İzmir’de yaşayan Hamza Akpınar, Torbalı’ya taşınmak için Çaybaşı’dan arsa satın alarak ev yaptı. Gerekli tüm izinleri alarak usullere uygun olarak yaptığı evine geçen yıl oturma ruhsatını da aldı.

İzmir’de yaşayan Hamza Akpınar, Torbalı’ya taşınmak için Çaybaşı’dan arsa satın alarak ev yaptı. Gerekli tüm izinleri alarak usullere uygun olarak yaptığı evine geçen yıl oturma ruhsatını da aldı. Ancak oturma ruhsatı aldığı evine bir türlü su bağlatamadı. İZSU’ya başvuran ve evine su bağlanmasını isteyen Akpınar, tüm başvurularına rağmen bir yıldır evine su bağlatamıyor. Su olmadığı için Torbalı’ya taşınamayan Hamza Akpınar en sonunda yetkililere kızarak evinin kapısına kilit vurdu.

TORBALI’YA SAKİN BİR HAYAT İÇİN GELECEKTİ

İzmir’de yaşadığı kent hayatının yoruculuğundan kurtulup Torbalı’da bahçeli evinde sakin bir yaşam sürmek isteyen Hamza Akpınar için bu hayali kabusa dönüştü. Akpınar, İZSU’ya yaptığı başvuruda, evinin bulunduğu yerde su hattı olmadığı ve yeni hat yapılacağı yanıtını aldı. Ancak geçen bir yıla rağmen hiçbir sonuç alamadı. Evinin bahçesine kilit vuran ve su bağlanılana kadar artık gelmeyecek olan Akpınar, yetkililerin görevini yapmasını istiyor. Evinin oturma ruhsatı olduğunu ve usullere uygun yapıldığını ifade eden Akpınar, su bağlanmamasına anlam veremediğini söyledi. HASAN DEMİR