20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Ağustos 2017, Cumartesi 09:40

İZMİR'İN DÜNYA'YA AÇILAN YÜZÜ START ALIYOR

Tüm İzmir’in olduğu gibi Torbalıların da yoğun rağbet ettiği İzmir fuarı programı belli oldu.

Tüm İzmir’in olduğu gibi Torbalıların da yoğun rağbet ettiği İzmir fuarı programı belli oldu.İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde bu yıl 86’ıncı kez kapılarını açmaya hazırlanan İzmir Enternasyonel Fuarı (İEF) için geri sayım başlarken, fuar bu yıl 18-27 Ağustos tarihleri arasında binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak.

YILDIZ YAĞACAK

18-27 Ağustos tarihleri arasında Yeraltı Otoparkının üzerindeki çim alanda ücretsiz gerçekleştirilecek konserlerde, Nilüfer, Doğukan Manço, Sıla, Mabel Matiz, Demet Akalın, Teoman, Volkan Konak, Buray, Buika, Selami Şahin ve Candan Erçetin yer alıyor. Mogambo Caz Günleri’nde ise Lisa Simone, Bülent Ortaçgil, Tuna Kiremitçi, Vedat Sakman, China Moses, Zuhal Olcay, Ferid Odman, Della Miles ve Fatih Erkoç fuar ziyaretçilerini caz müziğinin en seçkin örnekleriyle buluşturacak. İsmet İnönü Sanat Merkezinde her gece bir tiyatro oyunu sergilenirken, Açıkhava Tiyatrosunda da müzikaller ve sahne gösterileri yer alacak.

ÜNLÜ YAZARLAR GELİYOR

Türk Edebiyatının yazarları, 86. İEF’de fuar ziyaretçileriyle buluşacak. 19-25 Ağustos tarihleri arasında İzmir Sanat Merkezi Bahçesi’nde gerçekleştirilecek Edebiyat Sohbetleri’nde, Oya Baydar, Mine Söğüt, Özcan Yüksek, Aslı Erdoğan, Ercan Kesal, Arif Keskiner ve M. Melih Güneş gerçekleştirecekleri sohbetin ardından kitaplarını imzalayacak.

ÜCRET TARİFİ NASIL OLACAK?

Fuar süresince Kültürpark alanı içinde gerçekleştirilecek sokak gösterileri fuar ziyaretçilerini bir masal atmosferiyle buluşturmaya hazırlıyor. Fuar giriş ücretleri, İzmirim Kart için 3 TL, öğrenci 2 TL olurken, engelli ve refakatçi, gazi ve gazi yakını, şehit ailesi elektronik kart sahipleri ücretsiz olarak Kültürpark’a girebilecek. Fuar ziyaret saatleri ise 16.00 ile 23.00 olarak belirlendi.