16 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Mart 2017, Cuma 09:08

İZMİR AKŞENER’İ BEKLİYOR

Meral Akşener'in pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitingin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Miting Düzenleme Komitesi günler öncesinden İzmir'in cadde ve sokaklarını halkı mitinge davet eden afiş ve pankartlarla donattı.

Meral Akşener'in pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitingin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Miting Düzenleme Komitesi günler öncesinden İzmir'in cadde ve sokaklarını halkı mitinge davet eden afiş ve pankartlarla donattı. Ülkenin tek adam rejimine evrilme tehlikesine karşı her partiden, her kesimden vatandaşı mitinge beklediklerini belirten Müsavat Dervişoğlu, "İzmir pazar günü hep birlikte tek adam rejimine hayır diyecek. 26 Mart Pazar günü İzmir Gündoğdu Meydanı'ndan gün doğacak. Sevdası Türkiye, kaygısı Türkiye'nin geleceği olan herkesi Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz" diye konuştu.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Pazar günkü mitinge çok sayıda sivil toplum kuruluşunun da destek vermesi ve referandum kampanyasında şimdiye dek yapılmış en büyük hayır mitinginin Gündoğdu'da gerçekleşmesi bekleniyor.