26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Kasım 2018, Salı 08:31

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKYÜZ MAZBATASINI ALDI

Kırkpınar’ın il başkanı olarak atanmasının ardından İzmir teşkilatındaki revizyon çalışmaları kapsamında Torbalı, Balçova ve Narlıdere ilçe başkanları belli oldu. Narlıdere’ye Derya Türkgülü, Balçova’ya Hicran Elezür, Torbalı’ya Abdül Baki Akyüz atandı. Kırkpınar, yeni ilçe başkanlarına il başkanlığında düzenlenen bir toplantıyla mazbatalarını sundu. Narlıdere İlçe Başkanlığı’na atanan AK Parti İzmir İl Disiplin Kurulu eski Üyesi de olan Avukat Derya Türkgülü’nün rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıda Balçova ve Torbalı başkanları mazbatalarını İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’dan aldı.

20 ARTI 3 İLÇE TAMAM, 5’İ CUMA GÜNÜ ATANACAK

Mazbataları veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, il yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyelerinin ardından 20 ilçenin atamasının tamamlandığını belirterek, bugün atanan ilçe başkanlarının ardından kalan ilçe başkanlarından beşinin atamalarının ise Cuma günü yapılacağını söyledi.

YENİ BAŞKANLAR ÇALIŞMA SÖZÜ VERDİ

Mazbatasını alan İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Abdül Baki Akyüz, partisinin iktidarı için gece gündüz çalışacağı sözü verirken; Balçova İlçe Başkanı Hicran Elezür de, “Bu göreve layık görüldüğüm için teşekkür ederim. Elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız” ifadelerini kullandı.