25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Haziran 2017, Pazartesi 12:19

İTFAİYE KAVŞAĞINDA ŞOK KAZA

Tüm uyarılarımıza rağmen bir türlü önlem alınmayan kavşakta yine dilenci çocuk kazası yaşandı. İtfaiye kavşağındaki trafik ışıklarında dilenen Suriyeli bir çocuk, beton mikseri ile bir otomobilin arasında sıkıştı.

Tüm uyarılarımıza rağmen bir türlü önlem alınmayan kavşakta yine dilenci çocuk kazası yaşandı. İtfaiye kavşağındaki trafik ışıklarında dilenen Suriyeli bir çocuk, beton mikseri ile bir otomobilin arasında sıkıştı. Ezilerek ölmekten son anda kurtulan Suriyeli küçük çocuğun ayağının üzerinden araç geçti. Ayağı lastiğin altında kalarak ezilen Suriyeli dilenci çocuk, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi olmayan çocuğun ayağı tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖNLEM ALINMIYOR

Daha önce de aynı yerde Suriyeli dilenci çocukların araçların önüne atlaması nedeniyle bir çok kez kaza yaşanmış ancak basında çıkan tüm haberlere rağmen önlem alınmamıştı. Hatta daha önce ölümden dönen ve bir hafta hastanede yatan küçük bir çocuğun iyileştikten sonra tekrar dilenmeye devam ettiği görülmüştü. Dilenci çocuklar aniden kendilerini araçların önüne atıyor, bu durumda kazalara davetiye çıkarıyor. Dilenci çocukları önlemek ise mümkün değil. HASAN DEMİR