25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Eylül 2017, Cumartesi 14:35

İNÖNÜ MAHALLESİNİN YOL ÇİLESİNİ DUYAN YOK

Lüks sitelerin yükseldiği İnönü Mahallesi’nde sokakların büyük bir kısmı, adeta mayın tarlasını andırıyor. Bozuk yollar, uzun zamandır yapılmayı bekliyor.

Lüks sitelerin yükseldiği İnönü Mahallesi’nde sokakların büyük bir kısmı, adeta mayın tarlasını andırıyor. Bozuk yollar, uzun zamandır yapılmayı bekliyor. Ayrancılar’ın sakin yaşamı ile huzur bulma umuduyla buradaki lüks konutlara taşınan vatandaşlar, kışın çamur çilesi ile karşı karşıya kalıyor. Yağış dönemine az bir zaman kaldığını hatırlatan vatandaşlar, bu yolların artık yapılmasını istiyor. Özellikle yaya kaldırımının bulunmadığı 175/1 sokakta araçlar ile yan yana yürümek durumunda kalan vatandaşlar, kışın çamur içinde kalıyor.

VATANDAŞ ÇÖZÜM BEKLİYOR

Ayrancılar’ın sakin ve huzurlu yaşamı için İzmir’den İnönü Mahallesi’ne gelen ve yıllardır burada yaşayan Fethiye Erşen, evine çıkan bütün yolların bozuk olduğunu ifade ediyor. Sokakların düzeltilmesi için Torbalı Belediyesi’ne dilekçe verdiğini ifade eden Erşen, “Bir ay sonra yağışlar başlayınca bu sokaklar çamur içinde kalacak. Zaten yürüyecek yaya kaldırımımız yok. Arabalarla yan yana yürürken çamura bulanmayan yerimiz kalmıyor. Yolu, Torbalı Belediyesi mi asfaltlayacak yoksa İzmir Büyükşehir Belediyesi mi o bile belli değil. Gerekli dilekçeleri yazdık ama sonuç alamadık. Kış gelmeden yollarımızın yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. HASAN DEMİR