18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Mart 2017, Çarşamba 08:23

HUZUREVİ'NE ANLAMLI ZİYARET

Torbalı Huzurevi, dün Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte yaşlılara saygı göstermek, onlarız ziyaret edip, hallerini sormak amacıyla huzurevi ziyareti gerçekleştirdi.

Torbalı Huzurevi, dün Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte yaşlılara saygı göstermek, onlarız ziyaret edip, hallerini sormak amacıyla huzurevi ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret bir birinden renkli görüntülere sahne oldu. Küçük öğrenciler ile yaşlılar arasında samimi diyaloglar yaşandı. Öğrenciler, yaşlılara hediyeler sundu. Ziyaretten dolayı çok sevinen yaşlılar ise öğrencilerle sohbet ederek onlara masallar anlattı. Öğrenciler hayatın tüm yükünü çekerek bu yaşa gelen yaşlılarla sohbet etme ve onların tecrübelerini dinleme fırsatı buldu.

ÖĞRENCİLER SEVGİLERİNİ İKRAM ETTİ

Öğrenciler yaptıkları ziyarette yaşlıların ellerini öpüp, hatırlarını sordu. Yaşlılar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrenciler yanlarında yaşlılar için yaptıkları resimleri hediye olarak yaşlılara verdi. Evlerinde çeşitli yemekler de yapan minikler, bunları yaşlılara ikram etti. Hediye alan yaşlıların mutluluğu gözlerinden okundu. Ziyaretle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Kaptan Aras, “Buradaki ağabeylerimizi, amcalarımızı, teyzelerimizi ziyaret etmenin öğrenciler üzerinde olumlu etki yaratacağını düşündük. Kendilerine saygılarımızı, sevgilerimizi getirdik" dedi. HASAN DEMİR