25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Mayıs 2017, Salı 08:15

HOLLANDALI TEKNİK ADAM İLE ANLAŞTILAR

1'inci Lig ekiplerinden Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yabancı futbolculara kapılarını kapatırken, geçen hafta 'Elit performans direktörü' olarak 6-19 yaş arasındaki tüm takımların sorumluluğuna getirilen Hollandalı Ed Graper, kırmızı lacivertlilerde son 4 yılda altyapıda görev alan üçüncü yabancı teknik adam oldu.

1'inci Lig ekiplerinden Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yabancı futbolculara kapılarını kapatırken, geçen hafta 'Elit performans direktörü' olarak 6-19 yaş arasındaki tüm takımların sorumluluğuna getirilen Hollandalı Ed Graper, kırmızı lacivertlilerde son 4 yılda altyapıda görev alan üçüncü yabancı teknik adam oldu. Özkan, Ed Graper'in işbaşı yapmasıyla Altınordu'da beyin merkezli eğitimin başlayacağını belirterek, şöyle dedi:

ÖNCE BEYİNLER DEĞİŞMELİ

"Önce beyinleri değiştirmeye başlayacağız. Antrenör eğitimi bunun önemli bir parçasını oluşturacak. Alanında uzman olan Graper ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Türkiye'de ne yazık ki profesyonel takım ve altyapı antrenörlüğü henüz tam anlamıyla ayrılmadı. Altyapı antrenörlüğü farklı bir uzmanlık gerektiriyor. Kulübün misyonu; Bu toprakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirmek."