28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Ağustos 2017, Pazartesi 11:53

HOLLANDA'DAN TORBALI'YA KUPA İLE DÖNÜYORLAR

Torbalı'da genç futbolcu yetiştirme konusunda büyük yatırım yapan Altınordu U17 takımı, Hollanda'da düzenlenen De Kleuver Cup'ta üçüncü olurken, turnuvada en iyi kaleci ve en golcü futbolcu ödülleri de kırmızı lacivertlilere geldi.

Torbalı'da genç futbolcu yetiştirme konusunda büyük yatırım yapan Altınordu U17 takımı, Hollanda'da düzenlenen De Kleuver Cup'ta üçüncü olurken, turnuvada en iyi kaleci ve en golcü futbolcu ödülleri de kırmızı lacivertlilere geldi. Hollanda'nın Tiel şehrinde düzenlenen De Kleuver Cup'ın grup aşamasında Westham United'ı 3-0, Feyenoord'u 1-0, FC Iserlohn'u 4-1, RKTVC'yi ise 8-0 yenerek grubunu lider tamamlayan İzmir temsilcisi, final serisinde PSV Eindhoven'a 3-0 mağlup oldu. Altınordu, üçüncülük-dördüncülük maçında karşılaştığı Danimarka ekibi Koobenhagen'ı penaltı atışları ile 6-5 mağlup ederek üçüncülük kürsüsüne çıktı. 

TORBALI'YA KUPA GETİRİYORLAR 

Altınordu kalesini koruyan Enes Kalyoncu turnuvanın en iyi kalecisi seçilirken, Gökberk Efe de 7 golle gol kralı oldu. Altınordulu Alperen, kupa töreninde yaptığı konuşmada, "Böyle güzel bir organizasyonda bulunmaktan ve ülkemizi temsil etmekten mutluluk duyuyorum. Kulüp olarak, gelecek yıl da Hollanda'ya gelmek ve bu heyecanı yeniden yaşamak istiyoruz" mesajını verdi. Turnuvanın şampiyonu, Altınordu'nun grupta 1-0 yendiği Feyenoord oldu.