29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Nisan 2017, Salı 10:21

HİZMET İÇİN NE BEKLİYORSUNUZ?

Evet sevgili Torbalılılar;

 Bugünkü yazıma Polis haftası nedeniyle vatanımızı kar kış soğuk demeden savunan kahraman polislerimizin polis haftasını kutlayarak başlamak istiyorum.. Bu vesile ile de şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Bugünkü yazımda Torbalı Belediye başkanının söyleyip bir türlü hayata geçiremediği ilçe garajı, Efeoğlu dinlenme tesisi, Ahmetli mesire alanı, Kemalpaşa kavşağı, Ayrancılar lambalar ve büyük proje Torbalı belediye binasına değinmek istiyorum.

Sayın Başkanım referandumu mu bekliyoruz ona göre mi hizmet alacağız? Çünkü şunun şurasında seçimlere iki yıl kaldı. Tabi ki erken seçime gidilmezse defalarca söylememize rağmen bir türlü ne Ahmetli mesire alanı ve Efeoğlu dinlenme ve piknik alanı ikinci yılına girmesine rağmen hiç bir düzenleme ve değişim yapılmadı.

Ayrıca ulaşımda ne Ayrancılar battı çıktısında ne de Torbalı Kemalpaşa kavşağı battı çıktısında çalışma olmadı. İlçe garajımıza ise o işi ulaşım Büyükşehir in dediniz çekildiniz kenara.. Eee büyük projeniz belediye binası da Mart’ta başlayacaktı oda başlamadı .Ama kolay projeleriniz olan meydan, fitnees ve basketbol sahalarınız maşallah son hız devam etmektedir.

İnsanlar artık doyurucu yatırımlar bekliyor. Mümkünse Torbalı’nın yatırımları referandum endeksli olmasın.

Evette çıksa hayırda çıksa bu Torbalı hepimizin.

Torbalı için bir bütün olmalıyız der herkesi ALLAH, a Emanet ederim.